Theo Meijer Sport

Speciaal voor onze trouwe leden de jaarlijkse trouwe ledenactie!
Deze actie is geldig t/m 25 december. Je kunt het regelen bij ons aan de balie/receptie.

deze actie is uitgesloten voor racketsportleden *

 

Het team van Afas Theo Meijer Sport heeft zaterdag in eigen huis goede zaken gedaan in de hoofdklasse.
Het mixteam bestaande uit Joeri Opstal, Daan ten Heuvel, Max v Klaveren, Tom Rouwers. Ryan Donkelaar, Martijn vd Ven, Pascal Scherrenberg, Thomas Attema, Shanon vd Meeberg en Ilona Lukassen wonnen de 1e ronde na een 0-3 achterstand tegen Noord alsnog met 4-3.
De wedstrijd erna tegen Brabant had dezelfde eindscore en ook hier moest de laatste wedstrijd het beslissende 4e punt scoren. 

De 3e wedstrijd tegen Yushi uit Hoofddorp was bijna een Walkover, maar liefst 6–1 was de eindscore.
En hiermee plaatst het team van Afas Theo Meijer Sport zich als nummer 1 voor de finaleronde die januari in Heerenveen gehouden gaat worden. 


JEUGDTEAM 18 wint zilver

Het team -18 won op het eigen 21e internationale teamtoernooi Theo Meijer een knappe 2e plaats. 
Na winst op Hercules, nederlands kampioen van 2016, wist het team ook te winnen van Yushi met 3-2. 

In de finale was het lang spannend maar uiteindelijk verloren de jongens van Theo Meijer Sport met 2-3 deze finale.
Jian v Wijland, Finn Daatselaar, Melle Daatselaar, Dirk Bruin, Bento Smink, Jona Visser, Valentino Hägg, Tom Evers hadden hiermee een goede generale repetitie voor het NK Teams in december. 

De overige teams kwamen niet in de prijzen bij de -10,-12,-15 en meisjes 18 
Ruim 79 teams vochten in de tennishallen voor de hoogste prijzen waar de emoties bij sporters en natuurlijk bij coaches en publiek voor een grandioze atmosfeer zorgden. 

Het NK mix teams maakte deze unieke sportdag compleet in Leusden. 
De tennishallen worden steeds vaker gevonden voor (sportieve) evenementen en door de nationale vechtsport bonden zoals KBN , JBN en TBN. 

Dat is zeker een mooie stap voor onszelf, want wij vinden het leuk om te organiseren, gastheer te zijn en kunnen ze goed kwijt in ons centrum, maar ook is het super om Leusden met meer evenementen op de kaart te zetten in Nederland, aldus Theo Meijer. 

Het EK Cadetten werd gehouden van 5 tot 8 oktober in Boedapest Hongarije. 

Milan Molle wist de 1e dag van het toernooi het volgende resultaat te behalen: 1e partij gewonnen van Andorra met 12-8. 2e partij gewonnen van Spanje met 18-13. 
3e partij was de kwartfinale gewonnen van Frankrijk met 10-9. De halve finale helaas verloren in de laatste secondes van Duitsland met 15-11.  Milan wint Brons.

Kiran Chitaroe verloor de kwartfinale en Dion van Weidum en Hiba Maghnouj verloren de 2e partij. Borre Meskers, Celina Bax en Aya Bouhima verloren helaas de eerste partij.

Nilla mocht de 2e dag vechten en haar 1e wedstrijd tegen Oekraïne won zij met 9-6. 2e partij was de kwartfinale en die won zij  Andorra met 23-3.
3e partij  de halve finale won Nilla van Duitsland met 10-9. In de finale tegen Turkije ging het gelijk op en moest via Golden Point de Europese Kampioen beslist worden.
Helaas verloor Nilla deze en wint zij Zilver. 

Sasja van Wanrooij heeft Zweden , Engeland (kwartfinale), Servië (halve finale) verslagen om in de finale tegen Griekenland te staan.

Afgelopen zaterdag werd in Leusden het 1ste TTE Open internationaal Taekwondo toernooi gehouden bij Theo Meijer Sport in Leusden.
25 sportclubs, 226 deelnemers uit Nederland, België, Engeland, Marokko en Duitsland, 22 scheidrechters, sponsors en veel vrijwilligers maakten dit toernooi tot een succes.
4 velden en aparte warming-up area en Gen2 systeem stonden klaar om te beginnen aan een grote wens van TTE om een toernooi te draaien.

Lees meer...