Kids

KINDEROPVANG

Elke ochtend op maandag t/m vrijdag van 08.45 tot 11.45 hebben wij GRATIS kinderopvang voor alle kinderen. Zo kunt u in de ochtend toch even lekker sporten en zijn de kinderen in goede handen.

     

 

KIDS SPORT

Wij bieden diversen sporten aan voor de kids. Hieronder vind u een overzicht:

Streetdance is een leuke les waarbij je hippe dans pasjes leert en uiteindelijk een complete swingende dans krijgt aangeleerd. Het is goed voor je conditie, uithoudingsvermogen en je wordt er lenig van! Verder krijg je meer zelfvertrouwen en leer je samen te werken in groepsverband. Leeftijdsgroep 9+

Judo is een sport waarmee je al kunt beginnen als je 4 jaar bent, dan noemen we het nog tuimelen. Je gaat dan spelenderwijs leren rollen, vallen, stoeien en samen spelen. Vanaf 6 jr gaan we het judo noemen, waarin dezelfde aspecten de basis blijven vormen van deze mooie en leerzame sport. Verder is judosport nog zeer goed voor je zelfbeheersing, karaktervorming en coördinatie.
KidsKarate zacht als het kan, hard als het moet. TMS volgt de principes van de Wado Ryu stijl. Deze Wado stijl kenmerkt zich door de combinatie van zachte, flexibele bewegingen (als het kan) en harde effectieve verdedigingen (als het moet). Een prachtige combinatie van getrainde stoot- en traptechnieken met als doel effectieve zelfverdediging gebaseerd op conditie, kracht en souplesse. Karate is vanaf 6 jaar.

Kickboxen is voor veel sporters een heerlijke sport vanwege de zeer conditionele trainingen en ook de zeer grote variëteit aan technieken. Het belangrijkst is om eerst te leren niet geraakt te worden en van daaruit te leren counteren.
Leeftijdsgroepen Jeugd 6+ en 14+

Jiu-Jitsu de grootste kracht is het zoveel mogelijk gebruik maken van de eigen rust. Door het aanleren van verschillende valtechnieken, trappen, stoten, klemmen, grepen en handelingen in situaties zal je eigen vaardigheid toenemen en zul je makkelijker tegen ‘enge’ situaties aankijken. Zowel jongens als meisjes trainen in deze les, waar het vooral gaat om behendigheid en zelfbeheersing. Vanaf 14 jaar kun je hieraan deelnemen.

Taekwondo letterlijk vertaald is het gebruik van de hand en voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid. Door training ontwikkel je zelfvertrouwen, discipline, lichamelijke gezondheid, coordinatie en zelfverdediging.
De lessen kunnen vanaf 6 jaar gevolgd worden.