Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

BODYPUMP®

Wat is BODYPUMP®?

BODYPUMP® is een spierverstevigende groepsfitnessprogramma met gewichten en de snelste manier om in vorm te raken, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen. In de 1 uur durende workout worden alle belangrijke spiergroepen flink onder handen genomen. Eén van de voordelen van BODYPUMP is dat je je spieren verstevigt en dat onnodig lichaamsvet wordt verbrand. Door de vele herhalingen en het relatief lichte gewichten waarmee wordt gewerkt, is er geen grote toename van de spiermassa te verwachten. Maar je lichaam wordt wel strakker!

Wat moet ik meenemen naar de les:

Zorg voor comfortabele sportkleding en een paar goede sportschoenen.
Neem een handdoek en een flesje drinken mee


Hoe fit moet ik zijn?

BODYPUMP is geschikt voor iedereen met een gemiddelde conditie. Als je nog nooit met gewichten hebt getraind of als je niet in conditie bent, dien je met lichte gewichten te beginnen.
Na een aantal lessen zul je weten hoeveel gewicht geschikt voor je is.

Wanneer zie ik resultaat?

Je zult voelen dat je sterker wordt, omdat je lichaam went aan training met gewichten. Na ongeveer zes weken zul je je geweldig voelen! Je kracht neemt toe en je ziet je lichaam strakker worden.