Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Reguliere dagen en tijden:
Elke werkdag ma t/m vr van 08.45 - 11.45 uur 
Alleen mogelijk op locatie TMS Leusden

Zo kunt u in de ochtend toch even lekker sporten en zijn de kinderen in goede handen.
De kinderopvang is een gratis service voor onze tms leden.

 

 

Wij organiseren regelmatig leuke en gezellige activiteiten voor onze al onze jeugdleden.
Jeugdactiviteiten zoals:

· Jeugdkamp:
Elk jaar organiseert Theo Meijer Sport speciaal voor alle jeugd leden
een jeugdkamp samen met Locatie Amersfoort. Met allerlei gezellige en sportieve activiteiten. Ook zal de BBQ en de bonte avond niet ontbreken.

· Zwemmen:
Als afsluiting voor de zomervakantie gaan we met alle kids zwemmen.
Daarvoor zal de laatste les voor de vakantie gevuld worden met spelletjes.

· Pepernotenmiddag:
Een feestelijke middag dat elk jaar terug komt. De kidsleden kunnen zich een hele middag vermaken met een pepernotenrace of ze kunnen kun pietendiploma halen.
En wie weet komen de pieten op bezoek met kadootjes....

· Kidsweekend:
Hoe gaaf is het als je een nachtje mag logeren op de sportschool? Natuurlijk met leuke sportieve activiteiten, frietje eten en een
kids bingo!

Op deze pagina vind je alles over Kids, activiteiten, kinderopvang en kinderfeestjes. 
Kinderen mogen altijd 3x gratis kennismaken naar een sport naar keuze.

KIDS SPORT

Wij bieden diversen sporten aan voor de kids. Hieronder vind je een overzicht:

Streetdance is een leuke les waarbij je hippe dans pasjes leert en uiteindelijk een complete swingende dans krijgt aangeleerd. Het is goed voor je conditie, uithoudingsvermogen en je wordt er lenig van! Verder krijg je meer zelfvertrouwen en leer je samen te werken in groepsverband. Leeftijdsgroep 9+

Judo is een sport waarmee je al kunt beginnen als je 4 jaar bent, dan noemen we het nog tuimelen. Je gaat dan spelenderwijs leren rollen, vallen, stoeien en samen spelen. Vanaf 6 jr gaan we het judo noemen, waarin dezelfde aspecten de basis blijven vormen van deze mooie en leerzame sport. Verder is judosport nog zeer goed voor je zelfbeheersing, karaktervorming en coördinatie.
KidsKarate zacht als het kan, hard als het moet. TMS volgt de principes van de Wado Ryu stijl. Deze Wado stijl kenmerkt zich door de combinatie van zachte, flexibele bewegingen (als het kan) en harde effectieve verdedigingen (als het moet). Een prachtige combinatie van getrainde stoot- en traptechnieken met als doel effectieve zelfverdediging gebaseerd op conditie, kracht en souplesse. Karate is vanaf 6 jaar.

Kickboxen is voor veel sporters een heerlijke sport vanwege de zeer conditionele trainingen en ook de zeer grote variëteit aan technieken. Het belangrijkst is om eerst te leren niet geraakt te worden en van daaruit te leren counteren.
Leeftijdsgroepen Jeugd 6+ en 14+

Jiu-Jitsu de grootste kracht is het zoveel mogelijk gebruik maken van de eigen rust. Door het aanleren van verschillende valtechnieken, trappen, stoten, klemmen, grepen en handelingen in situaties zal je eigen vaardigheid toenemen en zul je makkelijker tegen ‘enge’ situaties aankijken. Zowel jongens als meisjes trainen in deze les, waar het vooral gaat om behendigheid en zelfbeheersing. Vanaf 14 jaar kun je hieraan deelnemen.

Taekwondo letterlijk vertaald is het gebruik van de hand en voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid. Door training ontwikkel je zelfvertrouwen, discipline, lichamelijke gezondheid, coordinatie en zelfverdediging.
De lessen kunnen vanaf 6 jaar gevolgd worden.

JuniorFit
Een super leuke FUN les met een afwisselende fitness training. Leeftijd: 8-14 jaar
Waar? In de fitness en Funxtion ruimte. Op Locatie Leusden