Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

SH'BAM®

BECOME THE STAR OF YOUR OWN DANCE WORK OUT!

Waarom is SH'BAM goed voor mij?

• Je komt in de vetverbrandingszone, zonder dat je het gevoel hebt met een zeer zware workout bezig te zijn
• Je verbetert je coördinatie en je leert geweldige nieuwe dance moves
• Je conditie verbetert sterke door je speciale intervaltraining
• SH'BAM brengt je in hogere sferen
je gaat er helemaal in op!


Hoe ziet een typische les eruit?

Een SH'BAM les duurt 45 minuten en bestaat uit 12 verschillende muzieknummers. Elke nummer heeft een eigen choreografie en kan gezien worden als een aparte dans die op zichzelf staat.
De les begint met een basis warming-up waarbij al je spieren, van je schouders, borst en heupen tot zelfs je vingertoppen, in beweging komen.

Hierna volgen, in een blok van 35 minuten, verschillende danscombinaties die eenvoudig, maar ook super fun zijn. De danscombinaties worden uiteraard uitgevoerd op de meest trendy muziek, met zowel nieuwe nummers als Golden Oldies.
Je krijgt niet alleen alle gelegenheid om de dance moves te perfectioneren, maar de combinatie van zowel intensieve als herstel tracks zorgt ervoor dat je ook echt met een geweldige workout bezig bent.

Je gaat er helemaal in op, zodat de tijd voorbij vliegt en voordat je het weet breng je je hartslag weer omlaag door middel van enkele uitdagende stretch oefeningen.

Veelgestelde vragen:

Is het iets voor mij?
Zeker weten! Er bestaat geen enkel ander dansprogramma dat eenvoudiger is dan SH'BAM. Je instructeur leert je de basis choreografie en coacht je door elk nieuw pasje - en je kunt er zoveel uitdaging en styling in brengen als je zelf wilt.

Hoe fit moet ik zijn?
SH'BAM is geschikt voor iedereen en we beloven je dat wanneer je regelmatig een SH'BAM les volgt, je nog fitter wordt!