Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Theo Meijer Sport

E-mailAfdrukkenExport ICS

1000 punten toernooi Jeugd Kickboksen

Evenement

Wanneer:
zo, 8. september 2019, 13:30 h - 16:30 h
Locatie:
Leusden,
Categorie:
Jeugd

Omschrijving

De opzet van het 1000 punten toernooi is ervoor te zorgen dat je net als in je eigen les, leert (semicontact) sparren, maar dan nu ook met kickboksers uit andere lessen en vanuit andere gyms. Coachen is niet toegestaan, behalve door de scheidsrechter, die er ook voor zorgt dat elke spar partij, sportief verloopt zodat beide vechters winnen en leren. Zo proberen wij je ontwikkeling te stimuleren en je plezier in het kickboksen te vergroten. Dat maakt de sport voor iedereen leuker en aantrekkelijker.
 
Je kunt hieraan mee doen als je 6 jaar of ouder bent en circa 4 maanden op kickboksen zit, tenzij jouw trainer vindt dat jij hier wel klaar voor bent. Deelnemers delen wij in op leeftijd, gewicht en evt. niveau. Voor elke spar partij ontvang je 10 punten die worden bijgehouden op je 1000 punten kaart. Per toernooi kan je maximaal 100 punten verdienen. Bij 250, 500 en 750 punten win je een medaille en bij 1000 punten win je een beker. Deelname kosten zijn € 5,50 en heb je nog geen 1000 punten kaart dan koop je deze voor € 1,50 (betalingen contant en het liefst gepast voldoen bij de weging).
 
Aanmelden kan alleen via deze link: https://forms.gle/gL9DvvRwMPAinxxh6
 
Kom gezellig mee SPARREN en neem wat publiek mee (gratis entree)!


Locatie

Locatie:
Theo Meijer Sport