Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Theo Meijer Sport

E-mailAfdrukkenExport ICS

Jouw doel, de 30 dagen Challenge

Evenement

Wanneer:
zo, 1. maart 2015 - di, 31. maart 2015
Locatie:
Leusden,
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Slanker en een fitter & vitaler gevoel is ‘n garantie met de 30 Dagen Challenge, die in de 1e week van maart van start gaat.

30 dagen een intensief en begeleid voeding- en trainingsprogramma volgen met een uitgebreide health & fit check aan het begin en aan het eind van de Challenge. 

Onze uitgebreide check geeft inzicht in je vet %, buikomtrek, lengte en gewicht, maar ook je bloeddruk en de waarden van je cholesterol en glucose.
Daarnaast meten we je cardio stress index m.b.v. de cardioscan en zal je een inspanningstest op de fiets ondergaan.

Je huidige voedingspatroon nemen we kritisch onder de loep en zullen wij voorzien van verbetertips, maar we zorgen ook voor goede voedingprogramma’s eventueel met boodschappenlijstjes.
Uiteraard zal dit gecombineerd worden met een intensief trainingsprogramma waarmee je 1 tot 4x per week (begeleid) gaat sporten.
Natuurlijk is het een sportieve uitdaging, maar zolang je de adviezen van onze ervaren trainers blijft opvolgen is JOUW DOEL onze GARANTIE……slanker en een fitter & vitaler gevoel na 30 dagen.

 De 30 dagen Challenge start in de 1e week van maart 2015 en kost € 75,- per deelnemer. Leden van Theo Meijer Sport krijgen hierop 50% korting.

Wil jij of weet jij mensen die deze Challenge graag aangaan en zich 30 dagen kunnen committeren aan hun sportafspraak? Doe hem samen met ‘n sport-buddy of ga er zelf voor!
 Aanmelden kan vanaf nu tot 1 maart 2015 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de balie van Theo Meijer Sport. Bellen mag op 033 4946409.


Locatie

Locatie:
Theo Meijer Sport