Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Afdrukken

Karate Examens

Evenement

Wanneer:
vr, 27. januari 2017, 15:45 h
Categorie:
Jeugd

Omschrijving

KLIK HIER VOOR DE INDELING KARATE EXAMEN 27 JANUARI

 

Beste karateka’s

Op vrijdag 27 januari 2017 worden er kyu-graad examens gehouden. De examens beginnen ‘s middags om 15:45 uur. De examens zullen starten in de grote tennishal (tennisbaan 4) naast de kleedkamers, voor de junioren en senioren verplaatsen wij naar de kleine dojo boven.

Om je aan te melden voor het examen, dien je onderstaande gegevens op te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* Voornaam

* Achternaam

* Geboortedatum

* Geboorteplaats

* Huidige band

* Huidige slip (indien van toepassing)

* Partner (indien van toepassing, vanaf gele band)

Vermeld als onderwerp : ‘Kyu graad examens 27-01-2017 je naam’

Alleen inschrijvingen via de e-mail worden in behandeling genomen.

Uiterste inschrijfdatum : 20-01-2017

Aan de deelname van het examen zijn geen kosten verbonden. Dit geldt niet voor een nieuwe band of slip, deze kun je op de dag zelf kopen of bestellen aan de balie bij de ingang van de sportschool.

De definitieve examen indeling wordt in de laatste week voor het examen op de website van Theo Meijer Sport geplaats. (www.theomeijersport.nl -> Sport -> Budo -> Karate -> Examenindeling). Hier kun je dus op tijd zien hoe laat jouw examen start (tevens zal deze bekend worden gemaakt via Facebook: Karate TMS).

Zorg dat je op de dag van het examen ruim op tijd aanwezig bent en dat je jouw eigen warming up hebt gedaan, tijdens het examen is er namelijk geen tijd om dit te doen.

Nog enkele tips:

* Zorg dat je er netjes uit ziet (gewassen en gestreken pak, band netjes geknoopt, nagels geknipt, zorg ervoor dat je haren niet in de weg zitten e.d.)

* Zorg dat je handschoentjes, bitje, en evt. scheenbeschermers bij je hebt!

* En als laatste…zorg natuurlijk dat je goed voorbereid bent!

Mocht je na deze brief nog vragen hebben, stel ze dan gerust aan een van de leraren of via bovengenoemd mailadres. Succes namens alle karateleraren

Jacob Jan, Eric Jan en Martijn