Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Corona maatregelen voor squashers 14-10

Beste Squasher, 

Naar aanleiding van de persconferentie omtrent het Coronavirus op 14-10-2020, geven wij hierbij graag meer duidelijkheid over de maatregelen. 

Tot op heden is het nog niet exact duidelijk op welke manier het squashen mogelijk bijft volgens de Squash Bond Nederland.
Er wordt gesteld dat squashtrainingen op 1.5 meter mogelijk zullen zijn en de verantwoording hiervoor bij de sqaushers zal liggen.
Hoe graag we het sporten ook stimuleren, hebben wij als Theo Meijer Sport ons besluit hierover genomen. 

Samen zullen we de besmettingen van het Corona-virus moeten proberen in te perken en onze verantwoordelijkheid hierin nemen.
Op 1.5 meter explosief sporten in deze kleine ruimte in combinatie met het spelelement van squash vinden wij geen veilige situatie.
Daarom hebben wij besloten onze squashruimte te sluiten tot nadere informatie. 

Reserveringen die gemaakt zijn zullen door ons geannuleerd worden waarbij eventuele losse betalingen als saldo op het persoonlijke account  zullen worden gestort.
Hiermee kan de reservering op een later tijdstip worden ingehaald en betaald. 

We hopen u snel weer te mogen ontvangen op onze squashbanen!

Met gezonde en sportieve groeten, 

Team Theo Meijer Sport