Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Theo Meijer Sport

 

Wegens ons 25 jarig jubileum, hebben we het hele jaar een inschrijfkorting!
25% korting op 1e contributie betaling 

Je bent van harte welkom voor een rondleiding & meer informatie!

 Voorwaarden actie:
Wel eenmalige inschrijfkosten €20,- & clubcard € 10,-
Actie niet geldig bij racketsport
Niet in combinatie met andere acties

ZATERDAG 19 Januari  - 600 PUNTEN TOERNOOI

Theo Meijer Sport Leusden / Plantageweg 6 / 3833 AZ Leusden

Groep t/m 7 jaar:                                    Groep vanaf 8 jaar:

Weging om         13.00-13.15 uur              Weging om         15.00-15.15 uur

Start om             ± 13.30 uur                   Start om             ± 15.30 uur

Het 600 punten toernooi is een toernooi op de eigen club waar je aan mee kunt doen als je 5 jaar of ouder bent en ongeveer 6 maanden op judo zit.
Hierbij delen we de judoka’s in op leeftijd/gewicht/band en draaien we lekker wedstrijdjes.

Kosten zijn € 3,50  (te voldoen bij de weging) en bij 100-250-400 en 600 punten krijg je een medaille of beker.

Kom gezellig meedoen, en neem je supporters mee!!!!

 

 

 

Traditiegetrouw 2 kerstdag sportieve workouts in Leusden
Kom gezellig sporten met het hele gezin!

We zijn geopend vanaf 09.00 uur & sluiten om 13.00 uur.
Fijne dagen en tot dinsdag 2e kerstdag!

Team Theo Meijer Sport

Het 2e weekend van november waren er de Aikido examens van de JBN, er zijn verschillende Aikido stijlen o.a. Aikikai en Aikibudo.
De eerst genoemde stijl wordt gedaan bij TMS Amersfoort en de 2e bij TMS Leusden.
Leo Prast die al jarenlang de Aikibudo stijl beoefend in Leusden heeft met zijn partner Jacob Jan Duijst zich ruim van tevoren voorbereid op dit examen, die vooral meer de diepte in gaat van de Aikibudo stijl door o.a. stijlvormen te demonstreren van Daito-Ryu Aiki Jitsu en zwaard kata's uit het Katori Shinto Yoshin Ryu.

Een belangrijk thema in zijn examen demonstratie was het overnemen van de actie van de aanvaller door het uitvoeren van verschillende sutemi's (opofferworpen),
wat het een zeer bijzonder examen maakte en hem een welverdiende 3e Dan (1e Dan is de eerste zwarte band) opleverde.

Op de foto: vlnr Jacob Jan Duijst, Leo Prast en leraar Ad Hoogendam

 

Zaterdag 24 november hebben Sammy Stoové, Britt Huber, Ryer van Erkelens en Milan Molle meegedaan aan Rotterdam Open. 

Dit was voor Sammy haar 2e internationaal toernooi en ze heeft geweldig gevochten. Heel veel aangevallen en heel veel trappen uitgedeeld maar haar tegenstander hield de dekking helemaal gesloten. Hierdoor was het scoren heel moeilijk. Het verschil zit in de wedstrijd ervaring die Sammy nog op moet doen. Zeker een dik verdiende bronzen medaille voor Sammy

Britt vocht vandaag haar 1e A-klasse toernooi voor de TBN. Ze had als tegenstander een Spaanse die veel meer ervaring heeft en vreselijk lang was. Wat moet je daar nou mee? Vechten tegen een lang persoon kan moeilijk zijn maar is wel mogelijk Dat is de ervaring/inzicht die Britt nog gaat krijgen  maar zeker goed gevochten, Britt valt net niet in de prijzen

Ryer maakte het in zijn 1e partij verschrikkelijk spannend, begon met achterstand en wist zich terug te vechten en in de laatste secondes toch met 1 punt verschil te winnen.  Zijn 2e partij ging over in winst zonder tegenstander. In de finale tegen België kwam Ryer niet lekker in het spel. Het lukte gewoon niet en ging Ryer met Zilveren medaille naar huis.

Milan begon zijn toernooi tegen Duitsland. Het ging in het begin lekker gelijk op. Dit toernooi wordt gedraaid om hetgeen geleerd op de trainingen toe te passen in de wedstrijd. Dit verliep naar tevredenheid. Milan wint deze partij en gaat door naar de finale. In de finale tegen België wist Milan de wedstrijd te domineren tot ongenoegen van zijn tegenstander. Milan heeft laten zien dat ook in het heetst van de strijd, hij zijn koppie erbij houdt, zich niet laat intimideren maar ook niet uit zijn tent laat lokken. Knap gedaan en Milan wint een gouden medaille.

Super trots op al onze spelers, die lang hebben moeten wachten voordat ze de mat op konden.  Goed gepresteerd en op naar de volgend toernooi.

 

Beste Sporters,

We hebben weer een nieuwsbrief! 
Deze is verstuurd per mail aan alle leden, mocht je het niet hebben ontvangen, kun je het hier teruglezen.

Wil je volgende keer ook per mail ontvangen, graag je mailadres bij de receptie doorgeven of via de mail.
Klik hier voor de nieuwsbrief in PDF

 

Team Theo Meijer Sport

Zaterdag 3 november heeft Richard Molle met succes zijn examen afgelegd voor de 2e dangraad taekwondo.
In juni was zijn zoon Milan Molle hem al voorgegaan en nu was het dan ook de beurt aan Richard zelf.

Hoewel Richard zich binnen Top Taekwondo Eemland met name richt op het wedstrijd sparren, was dit examen een belangrijk onderdeel om door te kunnen stromen als hoofdtrainer binnen TTE.
Hiervoor is namelijk de tweede dangraad vereist. Voor Richard was het dan ook even schakelen om alle onderdelen onder de knie te krijgen en zijn focus te verleggen van sparring naar stijlvormen.

Tijdens de uitvoering werd zijn concentratie nog even op de proef gesteld, omdat er midden in het onderdeel stokaanvallen op een ander veld een blessure ontstond die voor wat tumult zorgde.
Maar Richard ging onverstoord door en ronde ook dit onderdeel met een voldoende af.

Door zijn vasthoudendheid en inzet heeft hij de jury overtuigd van zijn kunnen en mocht hij zaterdag officieel zijn tweede dan in ontvangst nemen.
Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie Richard!