Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Theo Meijer Sport

INFO AVOND - 23 AUGUSTUS 19.00 uur- SAMEN ALS NIEUW
Tijd voor een complete MAKE-OVER! Een landelijk programma dat start op 1 september ook bij Theo Meijer Sport en samen met PT4U.
Is je interesse gewekt en wil je graag meer informatie check dan snelwww.samenalsnieuw.nlTheo Meijer Sport Leusden krijgt een nieuwe entree!

Vanaf 9 augustus zal er tijdelijk gebruik worden
gemaakt van een andere ingang

...volg de banners en borden :)

Alvast excuses voor het ongemak & verder veel sportplezier!

Team Theo Meijer Sport

Zaterdagochtend was het voor Jowairiah en haar examenpartner vroeg dag, om 07.45 in de auto om op tijd je te melden voor het Jiujitsu examen dat om 09.00 uur zou starten.

Eindelijk was het zover na een gedegen voorbereidingsperiode van ruim een jaar mocht Jowairiah haar skills laten zien en dat deed ze dan ook ruim,
ondanks haar bescheiden gewicht wist ze haar zwaardere partner alle hoeken van de mat te laten zien waarbij zo nu en dan over en weer rake klappen vielen.
Dit mocht de pret niet drukken daar het resultaat uiteindelijk een welverdiende zwarte band (1e Dan) opleverde. 

Jowairiah van harte gefeliciteerd namens Team TMS.

Op de foto's: Jowairiah in actie tijdens het examen met haar examenpartner Jacob Jan Duijst.

Afgelopen zaterdag heeft Milan Molle op het nationaal danexamen taekwondo in Vianen zijn 2e poom behaald.
Een poom-graduatie is hetzelfde als een dan-graduatie, alleen dan voor de jeugd. 3,5 jaar geleden haalde Milan zijn eerste poom, oftewel zijn eerste zwarte band.
Daarmee was hij een van de jongste deelnemers van Nederland die erin slaagde om de zwarte band te behalen.

Met de zwarte band op zak werd het voor Milan mogelijk om deel te nemen aan belangrijke internationale toernooien, zoals het EK, waar de zwarte band een vereiste is.
Ongeveer een jaar geleden ging het toch kriebelen om zich, naast het wedstrijdsparren, ook verder te ontwikkelen op het gebied van stijl.

Lees meer...

Afgelopen weekend hebben Milan Molle en Amy Mink meegedaan aan Luxembourg Open G1 met ongeveer 890 deelnemers uit oa Mexico, Rusland, Duitsland, Engeland, Ierland,
Israël, Frankrijk, Jordanië, Kroatië, Nigeria, Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen onder begeleiding van coaches: Richard Molle en Tommy Ruiling

De zaal was erg benauwd en warm en zeker niet een goede atmosfeer om optimaal te kunnen strijden.  

Lees meer...

 

VOORDELEN

Vorm en versterk je lichaam met een elegante workout die de benen, bilspieren en corespieren aanpakt. Feel a beautiful burn and a sense of grace as you escape the everyday.

WAAROM WERKT HET?

Balletdansers zijn de sterkste atleten ter wereld. Les Mills BARRE combineert een cardio piek met intensieve, high rep oefeningen die je spieren versterken en isoleren.


Wat kan ik verwachten?

Les Mills BARRE is een 30 minuten op ballet geïnspireerde workout waarbij je je hele lichaam vormt en versterkt. We beginnen met een warm-up, gevolgd door een reeks van
cardio oefeningen waarbij we opbouwen naar een cardio piek. Daarna gaan we over tot ballet strength en gebruiken hierbij lichte handgewichtjes en we eindigen met ballet oefeningen
om de full body training te completeren.

Draag comfortabele kleding waar je makkelijk in kunt bewegen .
Je hebt ook sokken nodig omdat je je schoenen uittrekt.

 

 

 

Beste ouders/verzorgers en jeugd,

Nog maar enkele weken en het is weer zomervakantie!
We hebben nog een aantal activiteiten zoals clubkampioenschappen, examens, judokamp en de afsluitingslessen.

Hierbij het overzicht van de aankomende weken!
Jeugdnieuwsbrief Leusden
Jeugdnieuwsbrief Amersfoort

De laatste lesweek is van 2 juli t/m 7 juli, daarna zomervakantie!
We zien iedereen dan weer terug op vanaf maandag 27 augustus!

Team Theo Meijer Sport