Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Kinderfeestjes

Er is er één jarig!! En dat mag gevierd worden…

Maar hoe maak je er ieder jaar weer een bijzondere dag van? Laat dat dit jaar maar aan ons over!

Komen jullie een echte verjaardagstaart eten, of mag iedereen zijn eigen cupcake versieren? Laten we tussendoor maar snel kijken wat er in al die meegebrachte cadeautjes zit. Eenmaal uitgepakt, uitversiert en uitgegeten… dan is het tijd voor uitrazen en lekker bewegen.

Een eigen zaal en een sportles met alleen jouw vriendjes en vriendinnetjes, is dat even spannend!? De jarige mag natuurlijk zelf kiezen welke les er gegeven wordt en staat helemaal in het middelpunt.

Van al dat bewegen krijg je het warm en bij feest hoort limonade en lekkers. Kies je ervoor om aan een grote tafel, gezellig samen af te sluiten met een frietje? … voor ons is niets te gek… Waar je ook voor kiest, een compleet verzorgt feestje of een feestelijke sportles, niets moet en in overleg mag er héél véél!

Samen maken wij er een top feestje van!

Voor meer informatie of een aanvraag:

Aanvraagformulier

OF mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T.a.v. Theo Blok

We zien je aanvraag of verzoek tegemoet.