Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

TMS Vergaderruimtes

De grote Vergaderruimte leent zich bij uitstek voor uw zakelijke bijeenkomst.

De stijlvol ingerichte ruimte is geschikt voor groepen tot 40 personen.
En voorzien van faciliteiten als een
• beamer,
• internetaansluiting,
• muziekinstallatie en een 
• opstelling van  tafels en stoelen naar keuze
Een sportieve activiteit als originele onderbreking of afsluiting van uw bijeenkomst, dient voor nieuwe inspiratie of versterkt het team gevoel.

Het horeca team bereidt graag een compleet ontbijt, lunch, diner, bittergarnituur of buffet in bijvoorbeeld oosterse sfeer voor u.
Uiterraard ook koffie, thee, sweets/gebak of een High Tea.

En een inspirerende aanvulling op uw bijeenkomst, presentatie, receptie of teambuildings activiteit, kan worden ingevuld door Theo Meijer.
Uiteraard kunt u ook een eigen thema aandragen waar de olympisch medaille winnaar zijn topsport- en ondernemersvisie op zal geven.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken om een kijkje te komen nemen of wilt u graag zakelijk inhoudelijke informatie dan kunt u contact opnemen met onze
manager Reza de groot via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
arrangementen Coördinator Theo Blok via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

     

De Spreekkamer

Deze stijlvolle ingerichte ruimte is geschikt voor 6 tot max 8 personen.
En voorzien van wifi, vergadertafel en werkbureau.

De spreekkamer is ideaal voor een kleine vergadergroep. Ook mogelijk met lunch a la carte of een klein buffet.
Uiterraard ook koffie, thee, sweets/gebak of een High Tea.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken om een kijkje te komen nemen of wilt u graag zakelijk inhoudelijke informatie dan kunt u contact opnemen met onze
manager Reza de groot via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 
arrangementen Coördinator Theo Blok via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.